Tandartsenpraktijk van Gorp

Details

Opdrachtgever:
Dhr. Rob van Gorp
Locatie:
Tilburg
Grootte:
400 m2

Links

  • Bekijk de presentatie op Youtube
  • Zoek het project in Google Maps

Omschrijving

De nieuwe tandartsenpraktijk is gehuisvest in een bestaand pand ,welke voorzien is van een nieuwe aanbouw. De behandelkamers zijn gegroepeerd in twee blokken en worden door een lange gang ontsloten begeleidt door een in blank hout uitgevoerde gebogen wand . In deze wand is de balie opgenomen. De houten wand eindigt in de wachtruimte cq patio en is middels een vide met de eerste verdieping verbonden waar toekomstige behandelkamers geprojecteerd zijn en laat het zonlicht diep de ruimte inkomen. De nieuwe abstracte voorgevel is voorzien van hardsteen en aluminium vliesgevel. De erker benadrukt de entree en vormt een luifel tpv de voordeur. Intern kleur- en materiaalgebruik zorgen voor een warme en vriendelijke omgeving .


« terug